Advertisement

Esenyurt Son Dakika Yangın / Esenyurt'taki Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Yan ... - 15 şubat 2020 117 0.

Esenyurt Son Dakika Yangın / Esenyurt'taki Palet Fabrikasında Çıkan Yangın Yan ... - 15 şubat 2020 117 0.. Esenyurt akçaburgaz mahallesi bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. Ekipler, belediyeye ait tankerlerle itfaiye araçlarına su taşırken, yangından etkilenenlere de ilk müdahaleyi belediyenin sağlık.

Esenyurt akçaburgaz mahallesi bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Esenyurt'ta doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktı. İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı.

Son Dakika: Esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın ...
Son Dakika: Esenyurt'ta bir lojistik firmasında yangın ... from sondakika.cc
Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Binada mahsur kalanların olduğu belirtiliyor. Dumanların gökyüzünü kapladığı yangına çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi devam ediyor. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Yangın büyüyerek yandaki tekstil ve alüminyum fabrikalarına da sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

İçeriden patlama sesleri geldiği yangın, yaklaşık 4 saat sonra söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta bulunan plastik fabrikasında gece saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iş yerlerine de sıçrayan yangına kontrol altına alındı. Yangın ile ilgili son dakika gelişmeleri ise herkes tarafından merak ediliyor. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı binanın çatısında yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Anneanne ile torunu yangında hayatını kaybetti. Binada mahsur kalanların olduğu belirtiliyor. Akçaburgaz mahallesi'ndeki fabrikadan saat 00.15 sularında alevlerin yükseldiğini görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine avcılar.

ESENYURT'TA SÜRÜCÜSÜ DİREKSİYON BAŞINDA UYUYAN TAKSİ TAKLA ...
ESENYURT'TA SÜRÜCÜSÜ DİREKSİYON BAŞINDA UYUYAN TAKSİ TAKLA ... from foto.sondakika.com
Ekipler, belediyeye ait tankerlerle itfaiye araçlarına su taşırken, yangından etkilenenlere de ilk müdahaleyi belediyenin sağlık. 60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında. Çok sayıda kişi mahsur kaldı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre yangın kontrol altına alındı.

60 itfaiye aracı ve 170 personelle müdahale edilen yangın kısmen kontrol altına alındı.

Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Anneanne ile torunu yangında hayatını kaybetti. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Çıkan yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Esenyurt'ta bulunan lojistik deposunda yangın çıktı. Son dakika haberine göre i̇stanbul esenyurt fatih sanayi sitesinde yangın çıktı. Seyir halindeki kamyonette yangın çıktı. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Yangın söndürme çalışmalarına, esenyurt belediyesi ekipleri de destek verdi. Esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı esenyurt'ta bir binanın 2'nci katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta çıkan yangında iki kişi hayatını kaybetti.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iş yerlerine de sıçrayan yangına kontrol altına alındı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bulunan bir sanayi sitesinde yangın meydana geldi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Edinilen bilgilere göre esenyurt'ta bir bölgede yangın çıktı.

Esenyurt'ta oto döşeme dükkanında çıkan yangın söndürüldü ...
Esenyurt'ta oto döşeme dükkanında çıkan yangın söndürüldü ... from foto.sondakika.com
Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iş yerlerine de sıçrayan yangına kontrol altına alındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Son dakika esenyurt haberlerini buradan takip edebilirsiniz. İstanbul esenyurt'ta bir boya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. Esenyurt akçaburgaz mahallesi bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı yönlendirildi. İstanbul esenyurt 'tan son dakika haberi geldi.

Seyir halindeki kamyonette yangın çıktı.

Ülkemizin farklı noktalarında yangınlar devam ederken, son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Esenyurttacatışma #taksici #esenyurt esenyurt haberleri, esenyurt haber son dakika, esenyurt haber kuyumcu esenyurt'ta yangın 2 kişi hayatını kaybetti #haber #haberizle #izlehaber #sondakikahaber #sondakika #sondk #habersondakika. Lojistik deposu alevlere teslim olurken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. 03 ağustos 2019, cumartesi 16:12 son güncelleme: Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in. İstanbul esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Akçaburgaz mahallesi'ndeki fabrikadan saat 00.15 sularında alevlerin yükseldiğini görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine avcılar. Esenyurt akçaburgaz mahallesi bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın çevredeki binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta, 7 katlı binanın giriş katındaki elektrik panosunda çıktığı öne sürülen yangında üst katlarda mahsur kalan 8 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı. Esenyurt haber, türkiye ve esenyurt'tan son dakika haberleri, güncel haberler, namaz vakitleri, spor ve magazin haberleri ve daha fazlasını buradan okuyabilirsiniz. İki katlı sitenin çatısındaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi esenyurt son dakika. Esenyurt'ta doğalgaz patlaması sonucu yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar